Timoteij i Melodifestivalsfinalen

Timoteij är tillbaka i melodifestivalsfinalen på lördag. Denna gång i ett medley i mellanakten. Mer info på melodifestivalens hemsida.

timoteij

Föregående

Release den 11 Mars på den nya EP:n

Nästa

Release idag 11/3 Nya EP:n Under Our Skin

  1. Vad roligt det blir det här längtar jag efter att mina Idolerkommer Timoteij då ska jag se finalen på Lördag hoppas att Timoteij kan se i kameran och se mig jag vet att det är svårt att se alla Mendez blir som det blir jag blir väldigt glad att Timoteij är med I Finalen Gud vilken Final det blir då kan Stockholm få sommarsclager i sig att sommaren kan komma in i arenan lycka till Timoteij jag håller tummarna.
    Jag tror kanske att det blir Kom Stormande hav Milky Way Wildfire Feber och Högt över ängarna skulle jag tippa lycka till Timoteij Johan Ordqvist

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén